Efterkontroll och många bollar i luften!
Så har en mycket vacker oktobermånad strax passerat och därmed två månader sedan jag skrevs in på Aleris. Idag var det dags för besiktning, efterkontroll och besök hos både sköterska & läkare. Jag träffade kirurgen som opererade mig, han kände dock knappt igen mig. . . . 

Idag mättes ett suveränt blodtryck, min vilopuls är nere under sextio (normalt för tjock jag = 78), mitt BMI har sjunkit från 41 till 34 och mitt midjemått har minskat med 22 (!) cm. 

Jag väger 103 kg. 21 kg borta!! På sex veckor. Helt galet.
Det syns och känns härligt! Inte minst är det mindre hakor..... (se bilder 😂🙈🤪).

Innan OP gick jag ner 8 kg med hjälp av diet-shakes. Första två veckorna efter OP tappade jag sedan åtta kg till, varav tyvärr fyra kg var muskelmassa. Efter att jag börjat träna ordentligt igen och äta massor av protein hade jag idag vänt trenden. De sista fyra veckorna har jag "bara" gått ner fem kg, MEN jag hade tappat sex kg fett ✌🏼✌🏼✌🏼 och ökat min muskelmassa med ett kg 💪🏼💪🏼💪🏼. Stort tack till bästa kollegan Lina och hennes styrketräningsprogram som hon är snäll nog att köra med mig. Eller snäll & snäll, igår hette programmet "Murder Monday".......
Jag har dessutom fått ta över chefens spinningpass på torsdagar permanent, så nu är träningen på riktigt. 

I helgen gick jag första delen på en fotbollstränarutbildning för barn, något jag aldrig hade vågat, orkat eller klarat i somras. Det var en seriös och väldigt bra utbildning,  med mycket teori och praktik! Så jädra roligt fotboll är!! Det var alldeles för länge sedan jag spelade sist. Dessutom gick en av "mina" Malin samma utbildning och henne älskar jag att umgås med!  Från och med nu är jag tränare till Mollys lag - flickor (födda år) 11/12. Innefotbollen har precis börjat och tjejerna är så roliga att träna, taggade minst sagt. 

I lördags var vi också bortbjudna på vår första middag sedan jag opererades. Jag kunde njuta av Malins fantastiska matlagning igen - även om det fick bli utan vin och mindre portion än förr. Älgfärsbiffar och potatis-stomp, med suverän sås & pressgurka & lingon. SÅ gott! 
Vi hängde sedan i soffan och kollade på Så mycket bättre och bara mös. Goda vänner och familj är verkligen balsam för själen.

I fredags fick jag dessutom äran av att ha min Ellan hemma! Henne har vi inte sett mycket av sedan hon och hästen Herman flyttade till Flyinge för att börja gymnasiet i Augusti! Hon har blivit så vuxen! Vi hämtade henne i Flyinge, jag och småsyrrorna, och körde och handlade fredagsgott till världens tjejmys. Ganska tidigt somnade vi all fyra, jag, Ellan, Molly och Elsa framför TV:n där vi hade bäddat jättestor dubbelsäng på golvet med madrasser & täcken. Eller egentligen blev vi sex stycken för båda hundarna uppskattade den nya " sängen" massor. 

På jobbet rullar det galet snabbt mot vecka 44 och läs-lov. Vi har träffat varandra alla i arbetslaget, men dagarna är rätt lätträknade som vi alla är på plats. 
Jag har kommit in i jobbet igen, och har nästan glömt att jag nyss var borta en längre period. Tiden går fort när en har roligt - och roligt är mitt jobb! 
Jag har fått för mig att distansplugga lärarlyftet nästa termin, samtidigt som jag jobbar. Får se om det funkar eller om det blir FÖR många bollar i luften. 

Håll era bollar i luften, eller på marken, eller var ni vill.....
Själv laddar jag både på jobbet & hemma för Halloween! Jag älskar att det finns något att fira på hösten, innan det är dags för julpynt 🤪👌🏼

Puss & Kram 

Och på återseende.......
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)