Here comes the sun, little darling ❤️☀️
En vecka i fjällen på skidsemester närmar sig sitt slut. Veckan inleddes med sol och vackra dagar som snabbt övergick till ymnigt snöande och blåst dag fyra & fem.

Fredag kväll tittar en efterlängtad sol äntligen igenom molnen igen och vi tror på ett soligt och roligt avslut lördag!
(null)

(null)


Vi är enormt fascinerade över hur fort barn lär sig och över barnens kämparglöd!
Elsa inledde ju skidsemestern på tuffast möjliga sätt, först släppte hon inte knappliften och släpades med den vilket gjorde både henne och mig rädda o blåmärkta. Jag fick kasta mig över hennes skidor och få loss liften - jag fick fruktansvärt ont under höger knä som tog största smällen.
Sedan avslutades dagen efter skidskolan med att Elsa fick ett rejält felskär på "Aske-stigen" och störtade över en brant kant med huvudet/ögat in i ett träd. En skoterfärd och ett läkarbesök senare konstaterades att hon haft enorm tur och att hjälm och skidglasögon räddat henne - ett riktigt svullet och blått öga men egentligen bara skrapsår! Tack & lov! Pappa Mackan som var med vid olyckan var lite skärrad och chockad över hur snabbt det gick åt skogen (både bildligt & bokstavligt!) och hur allvarlig smällen såg ut.
(null)

(null)

(null)

(null)


Hur är det i fjällen och på semester för den lilla sleeve-magen? 
Jo, helt okej!
Jag står stadigt kvar på ca 85 kg, vilket betyder minus 40 kg. Det är otroligt skönt i backarna och på raksträckor att känna min kropps kondition och styrka när jag drar barnen och hjälper dem och att ingenting på min kropp är tungt, tjockt eller ivägen!
Det är svårt att få i sig sex mål om dagen som är vettiga, men propud hjälper mig. 
Jag har haft två dagar när min mage flippade ut - men jag klarade åka skidor ändå.
Jag har med mig mina två mästerkockar på semestern som lagar ruskigt god mat, torskrygg med vitvinssås, rårakor med lax och romsås och en gudomlig pasta bolognaise. Det svåra där är att äta lagom mycket och långsamt när det är så gott!
Vid hemkomsten är det dags att ta nya blodprover till Aleris sexmånaderskontroll.
Håll lite tummar för att de är bättre nu! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag, lördag har skidåkningen varit gudomlig!
Vindstilla, sol & klarblå himmel och nypistat.
Vi funderar och planerar så smått för hemresan - 95 mil i bil kräver en plan med små barn. Vi kör antingen ikväll/natt eller tidigt imorgon.

Puss & kram ❤️
På återseende ❄️☀️⛷

Vi hoppas o tror att det blir fler skidsemester för oss!