Ensam på konferens?
Jag befinner mig nerbäddad i en hotellsäng, slötittande på dagtids-TV, nyduschad och trött.
Min älskade Mackan är på utbildning/konferens/diplomering med Assemblin på hotell Hjortviken utanför Göteborg. Som den fantastiske make han är, frågade han om jag ville följa med (eftersom jag är hemma sjukskriven för att vila & äta & träna )- hemma ensam med våra barn blir det inte mycket vila.....
Det har blivit mer VAB än vila dessa två veckor och jag har svårt att låta bli hushållsarbetet. Dammsugning gör inte gott för såren på magen.

Så idag ställde jag klockan på 05 (!) och åkte upp till Hjortviken. Våra fina ungdomar "leker mamma-pappa-barn" och tar hand om våra två små hemmavid, så att jag kan leka lyxhustru ett dygn 🤷‍♀️😂💃🏻.

Väl framme i ett mycket stormigt och regnigt Hindås blev det frukost och sedan begav jag mig till Allum, Partilles köpcentrum, för lite egen strosa-runt-tid. Det blev inte så mycket shopping, men mysigt ändå. Lyckades värma min medhavda soppa på Ica maxis café - lyxigt värre va? 🤷‍♀️😂 Min tänkta utepromenad blev inställd på grund av för stormigt väder. 

Tillbaka på hotellet vid 13 tillbringade jag 1,5 h alldeles ensam i en jättefin relaxavdelning med varmt utebad & mysig bastu. Helt galet lyxigt! Och tyst.....❤️❤️❤️

Jag hade faktiskt också min premiär i gymet 😳💪🏼😂. Lite mer än en halvtimme på löpbandet i rask promenadtakt & uppförsbacke var riktigt jobbigt. Ur form, men den kommer tillbaka 👍🏻.

På tal om form så var jag och vägde o mätte mig i tisdags. Precis som jag trodde så försvinner just nu (för mycket) muskler.
Totalt i september har jag tappat 16 kg, åtta de sista två veckorna och åtta inför OP på två veckor. Fyra kg fett och fyra ( 😭😭) kg muskler borta de senaste två veckorna. Jag måste träna muskler mer och vara supernoga med att få protein i mig, 
Än så länge är det ok, för jag har fortfarande större muskelmassa än vad som är normalt. 
Magen/midjan hade minskat fem cm till.
Det börjar märkas på kläder och jag har rensat undan mina första 16 klänningar & tunikor i XL/46/48. Bara "tusen" klänningar kvar 🤷‍♀️🙈🙊.

Puss & Kram

Och på återseende en mindre stormig dag 🌬🌬☔️☔️🍂🍁 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)